Lokaal werk

Beste bezoeker,

Onze N-VA-afdeling werd enkele jaren voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 opgericht. Het harde werk van ons bestuur, leden en sympathisanten leverde ons een fractie van acht personen voor de gemeenteraad en drie personen voor de OCMW-raad op.

Na de verkiezingen van 2018 zijn we van start gegaan met een nieuwe fractie bestaande uit 3 ervaren en 3 nieuwe gemeenteraadsleden. Vanuit de oppositie willen we ons inzetten om de stem van onze kiezer en per defenitie van al de inwoners van Balen-Olmen te verdedigen. Met veel goesting en gedrevenheid gaan ze deze uitdaging tegemoet samen met een vernieuwd bestuur en voorzitter. Een uitdagende en boeiende taak wat voor deze groep, uiterst enthousiaste mensen, geen probleem zal zijn.

Als grootste oppositie partij stellen we ons kritisch maar steeds meedenkend op. We zetten ons in om van onze gemeente een mooiere en nog betere gemeente te maken. Ook Balen-Olmen is "Klaar voor verandering"!

Meer informatie betreffende onze standpunten, vragen, tussenkomsten en verwezenlijkingen kan je via de snelkoppelingen hiernaast terug vinden.

Je kan ons steeds contacteren voor meer info of als je mee wil werken.