Lijsttrekker 2018

Op 14 maart 2018
Geert Mangelschots

Geert Mangelschots trekt N-VA-lijst in Balen

 

Geert Mangelschots (45) is de kopman van N-VA Balen-Olmen voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. “We staan met een goed uitgebouwde afdeling en een enthousiast team klaar voor een bruisend en veilig Balen”, zegt Geert, die momenteel fractieleider is voor de N-VA in de gemeenteraad en de afdeling voorzit.

 

"We hebben na de vorige verkiezingen bewezen dat we ook vanuit de oppositie constructief aan politiek kunnen doen. Constructief waar het kan, kritisch waar het moet. We hebben N-VA Balen-Olmen uitgebouwd tot een stevige afdeling waarmee we vol goede moed naar de verkiezingen kunnen trekken”, zegt Geert.

 

De N-VA heeft de ambitie om de gemeente mee te besturen. “We willen een bruisend, veilig en welvarend Balen. We staan klaar om die verantwoordelijkheid op te nemen.”

 

Geert Mangelschots werkt als zelfstandige binnen de cultuursector. Hij organiseert verscheidene evenementen. Jarenlang zette hij mee zijn schouders onder het verenigingsleven. De kennis en de ervaring die hij al die tijd vergaarde, deelt hij nu met zijn studenten 'eventmanagement' in Syntra Hasselt.

 

In zijn jeugd zette Geert zich in binnen de VU-jongeren. Na een adempauze van meerdere jaren werd Geert in 2011 terug actief binnen de lokale afdeling van N-VA Balen - Olmen. Als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 werd hij, net ná onze burgemeester, verkozen met de meeste voorkeurstemmen. In 2016 werd hij voorzitter van onze afdeling Balen - Olmen.

 

Geert is 45 jaar, woont samen met Vera Vanmechelen en is pluspapa van Debbie en Joyce.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is