N-VA Balen-Olmen schenkt mondmaskers en kruierbonnen

Op 6 juni 2020

Tijdens de afgelopen maanden zijn er dingen gebeurd die we nooit voor ogen hielden. Het COVID-19 virus pleegde een aanslag op onze gezondheid en maatschappij wat gepaard ging met veel zieke mensen en overlijdens. We willen vanuit het bestuur ons medeleven betuigen en sterkte wensen aan de nabestaanden. Naast deze menselijke drama’s spatte de comfortzone die we zo gewoon waren uit elkaar. Scholen, ondernemingen, handelaars, de horeca enz. werden verplicht de deuren te sluiten. Hierdoor kwamen ook vele werknemers werkloos thuis te zitten. Een rare, sombere en onzekere tijd.

Als lokale afdeling vinden we het belangrijk dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de strijd tegen het COVID-19 virus. Hiervoor kochten we herbruikbare mondmaskers voor al onze leden aan bij de nationale Jong N-VA afdeling. De aankoopprijs van het masker gaat integraal naar het wetenschappelijk onderzoek naar het coronavirus. Daarboven op schonken we hen een Kruierbon waarvan ze het bedrag integraal bij de Balense handelaars kunnen besteden. Hierdoor ondersteunen we onze lokale handelaars en hopen dat dit kan bijdragen aan hun heropstart.

 

Voel je je geroepen om een engagement op te nemen of wil je onze partij actief steunen dan kan dit altijd door lid te worden. Hiervoor kan je contact opnemen met onze lokale ledenverantwoordelijke Greta Joris. greta.joris [at] n-va-balen.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is